Kognitiv terapi København

Kæmper du med negative tanker, angst og depression? Tag det første svære skridt og ræk ud efter hjælp. Målrettet behandling med kognitiv terapi i København, hjælper dig at skabe ændring i din tænkning og adfærd, så du opnår en bedring i din mentale sundhed og trivsel. Jeg tilbyder effektiv og målrettet kognitiv terapi i min klinik i indre København. Formålet med behandlingen er at hjælpe dig på vej mod bedre livskvalitet og trivsel i din hverdag. Jeg har flere års erfaring med kognitive behandlingsformer, og sørger for at tilpasse behandlingsforløbet til dine behov.

Kontakt mig i dag for at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde dig inden for kognitiv terapi i København. Du er også velkommen til at booke en tid online. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Hvad er kognitiv terapi?

Kognitiv terapi er særligt effektivt til at behandle en række psykiske tilstande, som depression, angst og OCD. Kognitiv terapi bygger på forskning i blandt andet kognitiv psykologi og adfærdspsykologi. Terapiformen fokuserer på at ændre negative tanker og adfærdsmønstre, som medfører en negativ indvirkning på din tilstand, opretholder problemer og hæmmer din livsudfoldelse.

Kognitiv terapi har fokus på at identificere negative tankemønstre, og hvordan disse kan have en negativ påvirkning på vores adfærd og følelser. Formålet med kognitiv terapi er at hjælpe mennesker, med at kunne identificere og ændre uhensigtsmæssige tanker som påvirker livskvaliteten negativt, og i stedet erstatte dem med mere realistiske og positive tankemønstre.

En af fordelene ved kognitiv terapi er, at man får værktøjer som kan hjælpe med personer med at tackle stress, ubehag, tristhed og angst på en hensigtsmæssig måde. Gennem kognitiv behandling i København lærer jeg dig værktøjer, som er med til at øge din bevidsthed om dine negative tanker, så du bliver i stand til at håndtere svære situationer på en mere konstruktiv måde.

Psykolog Synnøve - Kognitiv behandling centralt i København

Hos Psykolog Synnøve tilbyder jeg individuel kognitiv terapi i København, som kan hjælpe dig med at opnå en bedre mental sundhed og trivsel. Jeg har uddannelse og mange års erfaring inden for kognitive behandlingsformer. Alle mennesker er forskellige og derfor skræddersyer jeg en behandlingsplan, der passer til dine behov og målsætninger. Inden man vælger at opstarte et kognitivt behandlingsforløb, er det en god ide at gøre sig klart, at kognitiv terapi er en proces, som ikke nødvendigvis kan tidsbestemmes. Behandlingen kræver tålmodighed og dedikation, for nå målene for forløbet.

Overvejer du om kognitiv behandling i København giver mening for dig? Ved at tage det første skridt, og tage kontakt, har man taget et af de sværeste skridt imod bedring. I min klinik i indre København tilbyder jeg kognitiv terapi til alle, som har et ønske om at forbedre deres overordnede mentale sundhed og trivsel. Uanset hvad end du går og brænder inde med, så står jeg klar til at hjælpe dig fremad mod at opnå en bedre livskvalitet og trivsel i din hverdag. Så hvis du er klar til at tage det første skridt i retning af en bedre mentalt sundhed og trivsel står jeg klar til at hjælpe dig.

Book en tid til kognitiv terapi i København i dag

I min klinik i København er mit mål at hjælpe dig med at opnå en bedre livskvalitet og trivsel gennem kognitiv terapi. Ræk ud efter hjælp hurtigt, så du kan få effektiv behandling.

Psykolog Synnøve Holm Hørup