Psykolog ved Nørreport

Velkommen til psykolog Synnøve Holm Hørup! Jeg er autoriseret psykolog og certificeret metakognitiv terapeut (Level 2), med klinik ved Nørreport.

Min behandling er præget af effektivitetekspertiseetik og erfaring. Det er vigtigt for mig at tilbyde behandling med fokus på høj faglighed, men også at møde den enkelte med nærvær og omsorg.

Kontakt mig endelig hvis du vil høre mere. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Psykolog Synnøve Holm Hørup

Din psykolog ved Nørreport - kompetent behandling

Jeg arbejder primært med metakognitiv terapi, og er certificeret indenfor dette område. Derudover har jeg efteruddannelse i kognitiv terapi og har mange års erfaring med denne behandlingsmetode.

Jeg er optaget af at benytte effektive og evidensbaserede metoder, der passer både til problematikken og personen. Forskning har vist, at både metakognitiv og kognitiv terapi er effektive metoder. Du kan finde mere information om metoderne her:

Målrettet behandling hos psykolog synnøve ved Nørreport

Hos Psykolog Synnøve tilbyder jeg målrettet kognitiv og metakognitiv behandling ved Nørreport. Behandlingen er tilgængelig for alle, som har et ønske om at forbedre deres mentale sundhed og trivsel. Ud fra din specifikke problemstilling skræddersyer jeg en behandlingsplan, som passer til dine behov og mål for behandlingen. Jeg har mange års erfaring, som psykolog ved Nørreport, med at hjælpe mennesker til at overvinde en række sundhedsmentale udfordringer.

Jeg er specialiseret i behandling af angstlidelser, herunder OCD og BDD, samt andre hyppigt forekommende tilstande som depression og søvnproblemer. Jeg hjælper også personer der er pårørende til mennesker med psykiske lidelser, og med almenpsykologiske problemstillinger, som for eksempel overtænkning eller tendens til at bekymre sig for meget.

DET SIGER KLIENTERNE

Book en tid til terapi i ved Nørreport i dag

Hos Psykolog Synnøve er mit mål at hjælpe dig med at opnå en bedre livskvalitet og trivsel gennem terapi ved Nørreport. Ræk ud efter hjælp hurtigt, så du kan få effektiv behandling. Vi glæder os til at høre fra dig!

Psykolog Synnøve Holm Hørup