Metakognitiv terapi København

Jeg tilbyder metakognitiv terapi i København. Mit mål er at hjælpe dig med at opnå en bedre livskvalitet og trivsel gennem metakognitiv terapi. Jeg har mange års erfaring med den metakognitive metode, og tilbyder behandling centralt i indre København.

Kontakt mig i dag for at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde dig inden for metakognitiv terapi i København. Jeg står klar til at hjælpe dig og glæder mig til at høre fra dig!

Hvad er metakognitiv terapi?

Metakognitiv Terapi er nyere terapiform, hvor der fokuseres på at behandle og hjælpe mennesker med ændring i deres tænkning og adfærdsmønstre, for at forbedre deres mentale sundhed og trivsel. Metakognitiv terapi baseres på den nyeste forskning inden for kognitiv psykologi. Terapiformen bliver succesfuldt anvendt inden for en række forskellige psykiske lidelser, blandt andet til behandling af angst, depression, stress og PTSD.

Den metakognitive terapi er anderledes end andre terapiformer, da terapiformen fokuserer på metakognition. Metakognition er den måde, en person tænker om deres egne tanker. I metakognitiv behandling søger man ikke at ændre hvilke tanker man får, men hvordan man forholder sig til disse. Behandling med metakognitiv terapi tager udgangspunkt i, at de mentale udfordringer som mennesker oplever, opstår på grund af uhensigtsmæssige tanke- og adfærdsmønstre. Gennem den metakognitive terapi i København arbejdes der med at håndtere disse tanker og ændre disse adfærdsmønstre. Man lærer at forholde sig anderledes til sine tanker og følelser, i stedet for at ændre tankernes indhold.

Formålet med metakognitiv terapi er at hjælpe dig med at vinde kontrol over din tænkning på en hensigtsmæssig måde. Det sker ved, at du lærer at genkende de uhensigtsmæssige tanke- og handlingsmønstre. Dernæst lærer du metoder til at håndtere de negative tanker på en anden måde, således at du kan opnå kontrol over, hvor meget tid du vil bruge på tænkning der fastholder dig i ubehagelige følelser og kropsfornemmelser. Metakognitiv terapi kan ligeledes lære dig at håndtere stress og angst, da terapien hjælper dig med at øge din bevidsthed om dine egne mentale processer.

Psykolog Synnøve - Metakognitiv behandling centralt i København

Hos Psykolog Synnøve tilbyder jeg målrettet kognitiv og metakognitiv behandling i København. Behandlingen er tilgængelig for alle, som har et ønske om at forbedre deres mentale sundhed og trivsel. Ud fra din specifikke problemstilling skræddersyer jeg en behandlingsplan, som passer til dine behov og mål for behandlingen. Jeg har mange års erfaring med at hjælpe mennesker til at overvinde en række sundhedsmentale udfordringer.

Går du og overvejer om metakognitiv terapi er noget for dig? Det er vigtigt at gøre sig klart, at terapien er en proces. Processen kræver tålmodighed og dedikation for at lykkes med at ændre tankemønstre og adfærdsmønstre, og opnå bedring. Ved at tage det første skridt og kontakte mig for en indledende konsultation, tager du allerede et af de sværeste skridt i retning af en bedre mentalt sundhed og trivsel.

Book en tid til metakognitiv terapi i København i dag

Hos Psykolog Synnøve er mit mål at hjælpe dig med at opnå en bedre livskvalitet og trivsel gennem metakognitiv terapi i indre København. Ræk ud efter hjælp hurtigt, så du kan få effektiv behandling. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

Psykolog Synnøve Holm Hørup